Column

Schoonmaken met bacteriën!

Schoonmaken met bacteriën!

01-01-2022

Schoonmaken met chemie en met water is bekend bij de meeste mensen. Als je met water schoonmaakt, kun je niet alle vervuiling verwijderen. Schoonmaken met chemie haalt veel weg, maar daarbij is de kans dat de vervuiling snel terugkomt groot.

Denk aan desinfecteren. Als je desinfecteert dan dood je alle bacteriën, dus ook de goede bacteriën. Dan bestaat er ook nog de kans dat bacteriën resistent worden voor de desinfectans.

Wat willen we? We willen dat de vervuiling wordt wegehaald, we willen dat deze niet snel terugkomt en we willen dat de goede bacteriën blijven.

Hoe kunnen we dat bereiken? Dit bereiken we door schoon te maken met probiotische schoonmaak- middelen.

Deze schoonmaakmiddelen verwijderen het zichtbare vuil en daarnaast vallen zij de ‘foute’ bacteriën aan terwijl de goede bacteriën blijven leven. Het mooiste van alles is dat de werking na de reiniging doorgaat, wel een paar dagen. Probiotosch schoonmaken is veilig in gebruik en zorgt voor een gezonde en schone omgeving. De toepassingen zijn zeer divers, van sanitairreiniging tot interieurreiniging tot ziekenhuis- reiniging.

Wij van Clear4Clean komen graag met u in contact om de werking van probiotische reinigingsmiddelen nader toe te lichten. Schoonmaken met bacteriën!

Na dertig jaar actief te zijn geweest in de facilitaire en schoonmaakbranche, richtte Edgar van Engelen in 2012 Clear4Clean op. Clear4Clean staat voor ondersteuning van vakmanschap in de schoonmaakbranche.

Kamerlingh Onnesweg 14, Dordrecht 085-2080656 | info@clear4clean.nl www.opleiding-schoonmaak.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10741 Gerdi's Balans