bruisende zaken

‘Wij maken van elke dag een feest’

‘Wij maken van elke dag een feest’

01-03-2024

De Koekenbakker… inmiddels alweer zo’n 2,5 jaar hét adres in Lennisheuvel voor een heerlijke lunch, koffie met gebak en wat later op de dag zelfs een borrel. Maar óók voor een uitgebreid aanbod aan patisserie, gebakjes, taarten en versgebakken brood. “En nu Pasen weer voor de deur staat, verkopen we uiteraard ook heel veel chocolade paasspecialiteiten”, vertelt eigenaresse Sanne Traa trots. “Allemaal zelf gemaakt en superlekker!”

Sanne wil dat het voor haar klanten elke dag een feestje is om een bezoek te brengen aan De Koekenbakker. “Hier kom je om te genieten van al onze lekkernijen, ter plekke in onze lunchroom, om mee naar huis te nemen of zelfs tijdens je bruiloft als je bij ons een bruidstaart bestelt”, vertelt ze enthousiast. “Bovendien wil ik onze klanten blijven verrassen en daardoor blijf ik telkens nieuwe dingen aan het assortiment toevoegen.” Zo verkopen ze dit jaar voor Pasen voor het eerst volledig zelfgemaakte gevulde paaseitjes, bonboneieren en uiteraard ook weer grote chocolade paaseieren en chocolade hazen. “Deze zijn in de winkel te koop, maar tegenwoordig – net als alle andere producten – ook via de webshop te bestellen.” Of dit alles nog niet genoeg is, streeft de jonge onderneemster er ook naar om haar aanbod niet alleen te vergroten, maar ook te verbreden op het gebied van ‘genietproducten’. “Daarom starten we binnenkort met de verkoop van kaas en koffie; streekproducten die we zelf ook in de lunchroom gebruiken.” En zo blijft Sanne bezig om De Koekenbakker steeds meer op de kaart te zetten als dé perfecte plek voor wie houdt van versbereide zoetigheid, een lekkere lunch en producten om puur van te genieten. “Alles wat we doen, doen we met heel veel passie en plezier. Bovendien werken we uitsluitend met mooie, verse producten van de beste kwaliteit, wat maakt dat als je eenmaal een keer bij ons bent geweest, je maar al te graag vaker terugkomt!”

Eigenaar: Sanne Traa Lennisheuvel 57, Boxtel 0411-212423 www.dekoekenbakker.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere