Bruisende zaken

Mooi rood is niet lelijk...

Mooi rood is niet lelijk...

01-03-2024

De maand februari is alweer voorbij en langzaamaan gaan we naar het voorjaar toe! De zon laat zich gelukkig al af en toe zien. Wist je dat als je schaduw langer is dan jijzelf in de zon je geen vitamine D aanmaakt? Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat als de zon nu schijnt, je het er niet van moet nemen. Heerlijk in de zon zitten doet je namelijk wel goed hoor, vooral geestelijk!

Vergeet alleen niet je zonbescherming! Buiten zijn doet een mens sowieso goed. Fijn een frisse neus halen en wat extra zuurstof tot ons nemen. Ook je huid heeft veel baat bij zuurstof. Wanneer je de doorbloeding in je huid gaat stimuleren, zorg je ervoor dat er van binnenuit veel zuurstof bij je cellen komt zodat die dan ook lekker kunnen ademen. Bovendien krijg je er ook zo’n heerlijke blos van! Een verstoorde doorbloeding veroorzaakt onder andere huidveroudering en onregelmatige bruining zoals pigmentvlekken. Wanneer de doorbloeding in je huid egaal is, wordt de kans op pigmentvlekken aanzienlijk minder en daarnaast bruin je egaler. Tijd dus om je huid alvast voor te bereiden met een doorbloedingscrème zoals cell active! Of een huidverbeterende behandeling met de bindweeselmassage van hannah. Tenslotte kun je niet vroeg genoeg beginnen met het creëren van een stralende en gezonde huid.

Wil je de cell active thuis ook eens gebruiken? Kijk in mijn webshop of kom langs voor een huidverbeterende behandeling.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kun je contact met ons opnemen

Lonneke Broekhaus | Pottenbakker 15, Empel | 06-17104050 | www.mooizolon.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere