bruisende zaken

Een stralend gebit: Onze huisdieren  hebben er baat bij!

Een stralend gebit: Onze huisdieren hebben er baat bij!

01-02-2024

Wanneer het gebit niet in goede staat verkeert, liggen gezondheidsproblemen op de loer. Naast dat een slecht gebit gevoelig en pijnlijk is, breng je de gezondheid van je huisdier in gevaar.

Om deze redenen kiest u voor AniCura Dierenkliniek Maaspoort Het belang van uw huisdier staat bij ons altijd voorop, want wij luisteren echt naar de mensen die in onze kliniek komen, aldus onze klanten. Met dat vertrouwen gaan we dan ook heel zorgvuldig om.

Bij ons kunt u onder andere terecht voor: cardiologie, chirurgie, dermatologie, laparascopische sterilisaties, diagnostische beeldvorming, laboratoriumonderzoek en tandheelkunde. Zo krijgt ieder dier de beste zorg onder één dak.

Belgeren 1, Den Bosch 073 - 641 65 78 | maaspoort@anicura.nl www.anicura.nl/maaspoort

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere