bruisende zaken

Maatwerk voor ieder interieur

Maatwerk voor ieder interieur

01-01-2024

Bent u op zoek naar maatwerk wensen voor uw interieur dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een passend houten wandmeubel, een inbouwkast of een complete keuken, wij hebben de juiste oplossing voor u.

Keukens op maat Met een keuken op maat zijn praktisch al uw wensen mogelijk. Wij maken keukens volledig op maat met oog voor details. Hierdoor heeft u gegarandeerd een prachtig eindresultaat waar jarenlang van genoten wordt. Wij realiseren diverse soorten keukens op maat, van strakke designkeukens tot landelijke keukens. Met onze perfecte afwerking geniet u jarenlang van een mooie en unieke keuken. Desgewenst kunnen we de inbouwapparatuur mee leveren van ieder gewenst merk. Daarnaast bent u bij ons vrij om ook zelf uw inbouwapparatuur aan te leveren, alles in overleg mogelijk.

Heeft u een vraag over uw interieur dan bekijken we die graag samen met u, neem vrijblijvend contact op voor een afspraak.

Energieweg 12b Waalwijk | 06 4698 8776 | info@dnsinterieur.nl | www.dnsinterieur.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere