bruisende zaken

Allround nagelstyliste gezocht!

Allround nagelstyliste gezocht!

01-06-2023

Wat zo’n twaalf jaar geleden ooit begon als een hobby, is ook nu nog steeds de grootste passie en dagelijkse bezigheid van Sanne van Uden: nagels. “Ik heb dus van mijn hobby mijn werk gemaakt, hoe mooi is dat?!” Dat ze succesvol is in wat ze doet, blijkt wel uit haar grote klantenkring die nog steeds groeiende is. “Het zijn er inmiddels zó veel dat ik op zoek ben naar een allround nagelstyliste die de salon kan komen versterken.”

Hoewel ze zich bij Pretty You allang niet meer beperken tot nagelstyling – ze bieden namelijk ook permanente make-up, tatoeages en piercings – is Sanne wel specifiek op zoek naar een nagelstyliste. “Een echte allrounder, die eigenlijk alles al kan”, vertelt ze enthousiast. “Maar bijna nog belangrijker is dat ze in mijn salon en bij mijn klanten past. Zelf ben ik heel sociaal en vrolijk en vind ik het persoonlijke contact met mijn klanten erg belangrijk. Het zou dus mooi zijn als degene die het team komt versterken ook over diezelfde eigenschappen beschikt.” Klinkt dit als iets voor jou? Neem dan telefonisch of per mail contact op met Sanne voor meer informatie. “Fulltime of parttime maakt niet uit, vrijwel alles is bespreekbaar.” Degene die uiteindelijk als nagelstyliste aan de slag gaat bij Pretty You, komt te werken in een gezellige en huiselijke salon midden in het centrum van Rosmalen. “En je kan meteen aan de slag”, benadrukt Sanne. Want er is werk genoeg! Nieuwsgierig geworden? Maak dan gewoon eens een afspraak, solliciteer naar de functie van nagelstyliste en sluit je aan bij Pretty You. Je zult er zeker geen spijt van krijgen!”

De Driesprong 5, Rosmalen Tel . 06-11385067 Eigenaar: Sanne van Uden sannev.uden@outlook.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere