bruisende zaken

Healthy hair

Healthy hair

01-05-2022

Mooi en gezond haar begint bij een gezonde hoofdhuid. Heeft u last van overmatige talgproductie, haaruitval, een droge, schilferige en jeukende hoofdhuid of psoriasis?

It’s A Joy for Your Hair!

De unieke eigenschappen van Mediceuticals staan garant voor specialistische hoofdhuid- en haarbehandelingen. Maar de producten zijn zeker ook geschikt om te gebruiken bij haar dat is beschadigd door externe factoren (zoals zon of zeewater) of bij een gezonde hoofdhuid.

Bij Joysforhair zijn wij gespecialiseerd in het maken van een hoofdhuid analyse en het daarbij behorende behandelplan. Onze professionals staan u graag te woord om de mogelijkheden met u te bespreken.

Voor een vrijblijvend en gratis advies kunt u bellen met 073-614 83 12

Eigenaresse: Joyce van Overdijk-Trum Erasmusstraat 11 ’s-Hertogenbosch | 073 614 83 12 info@joysforhair.nl | www.joysforhair.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere