Column

bruisend bezoek:  Hypnotherapie!

bruisend bezoek: Hypnotherapie!

01-10-2022

18 november 2021 heb ik een bruisend bezoek afgelegd bij Nathalie van Nu lukt het wel. Ik liep al heel lang met de gedachte om te stoppen met roken. Wat ik ook probeerde, het lukte niet om van de sigaretten af te blijven. Nu ben ik bij Nu Lukt Het Wel terecht- gekomen voor een hypnotherapie-sessie ‘stoppen met roken’.

Een half uur voor de sessie heb ik nog even snel mijn laatste sigaret gerookt. Nathalie legde mij eerst uit wat roken met je doet en dat het eigenlijk een gewoonte is. Vervolgens moest ik een brief aan mezelf schrijven. Een confronterende bezigheid kan ik je zeggen!

Bijna een jaar een niet-roker
Ik vond de hypnotherapie-sessie heel spannend omdat ik het idee had dat ik daar zelf niets van mee zou krijgen. Maar tot mijn verbazing kreeg ik alles bewust mee. Na de sessie werd ik door Nathalie gefeliciteerd. Ze zei: “Je bent nu een niet-roker en wauw, bijna een jaar later rook ik nog steeds niet. Ik ben superblij en heb Nathalie heel erg bedankt. Wil jij ook in drie uur een niet-roker worden? Dan raad ik je aan contact op te nemen met NU LUKT HET WEL. Je zal er geen spijt van krijgen.

Rene Moes

ALLEEN IN STOPTOBER: SMR-SESSIE €400

De Groene Bark, unit 123 | Praktijk Vlielandstraat 2, Zaandam | Eigenaar: Nathalie Brendel | www.nulukthetwel.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10464 - Danny Pro (vh Yordanka Boneva Schoonmaakbedrijf)