Bruisende Zaken

Ben jij ook zo’n jojoër?

Ben jij ook zo’n jojoër?

01-09-2022

Ik was het in ieder geval wel en snapte er echt helemaal niets van. Diëten kon ik namelijk als de beste, daar was ik een kei. Ik deed het ook héél vaak. Maar mijn lagere gewicht vasthouden, dat lukte me nooit lang. Met alle frustraties en zelfverwijten van dien. Want jeetje, wat voelde ik me toch iedere keer weer een loser en mislukkeling als de kilo’s er binnen no-time weer aanzaten.

Hoe hypnose de dieet-mythe ontrafelt!

Nu snap ik hoe dat kan. Nu weet ik hoe dat komt. En mijn ervaring deel ik graag met je tijdens mijn gratis Live Masterclass.

En ik ga je uiteraard vertellen waarom het met hypnose anders is. Serieus anders. Want door de virtuele maagband val je af zonder dieet en is er geen enkele reden om daarna ooit weer aan te komen.

En ik kan je één ding beloven, dat geeft eetRUST.

En die gun ik je van harte!

 

De live Masterclass is nog op 1 en 8 september GRATIS te volgen.

nulukthetwel.nl/masterclass

De kick-off van het Virtuele Maagband Online-programma is donderdag 15 september.

Stap nu in en ontvang mega korting!

Praktijk Vlielandstraat 2, Zaandam | Eigenaar: Nathalie Brendel | nulukthetwel.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10375 Monique Bankras Uitvaartbegeleiding