bruisende zaken

Het knippen van krullend haar is een vak apart

Het knippen van krullend haar is een vak apart

01-09-2022

Als je krullen hebt dan weet je waarschijnlijk dat het laten knippen van je haar best spannend kan zijn. Dunne punten, ongelijk haar, pluis of het verdwijnen van je krullen het kan allemaal gebeuren na een bezoek aan de gewone kapper. Het knippen van krullend haar is een vak apart binnen de kappersbranche en laten wij daar nu juist in zijn gespecialiseerd!

CURLSYS®Mastercircle Member

Wij knippen al ruim 20 jaar krullend haar met de door Brian McLean ontwikkelde CURLSYS® kniptechniek. Door intensieve trainingen en jaarlijkse masterclasses te volgen heeft Brian McLean ons ondertussen het McLeanCURLSYS® Mastercircle Membership toegekend. Tot nu toe hebben slechts 13 kappers in Nederland dit Membership toegekend gekregen. Wat voor krullen je ook hebt, ze zijn bij ons in veilige handen. Na afloop dus geen dunne punten, pluis of ongelijk vallend haar, maar een bos mooie krullen.

Ook als je haar niet echt krult maar meer een slag heeft, is de CURLSYS® een goede kniptechniek om het maximale aan beweging in je haar te krijgen.

Curly Girl-methode

Ben je een Curly Girl? Wees dan gerust. Wij zijn op de hoogte van deze methode en hebben in de salon genoeg producten die voldoen aan de CG-eisen.

Nieuwsgierig?

Kijk op onze website voor meer informatie, foto’s en het maken van een afspraak (leeringenpartners.nl/kapsalon/curlsys/)

Zuiddijk 139 | Zaandam 075-6163875 | www.leeringenpartners.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10375 Monique Bankras Uitvaartbegeleiding