Column

Breng je lichaam terug in harmonie

Breng je lichaam terug in harmonie

02-08-2023

Wat kan je verwachten van deze behandeling? Bij ontvangst verwelkom ik je met een glaasje water en houden we een kenningsmakingsgesprek. Ook vraag ik je of je ergens last van hebt waar ik rekening mee moet houden.

Maak de beste versie van jezelf!

Tijdens de sessie raak ik je zachtjes aan op bepaalde punten zodat de energie gaat stromen. Ik zal voelen wat er nodig is om te balans weer te herstellen, en zal dit aanvullen met liefde.

Na de behandeling kun je even lekker bijkomen, en praten wij even na over wat ik heb gedaan, en wat je daarvan hebt gevoeld. Aan het einde geef ik je ook graag wat extra handvatten mee waar jij iets mee kunt. Het is goed om de dagen na de behandeling ook extra water te blijven drinken zodat de afvalstoffen beter worden afgevoerd.

Vraag een offerte aan! Bel 06-575 277 71

Sleeuwijkerf 15, Tilburg | Kloosterlaan 138-A, Breda | 06 575 277 71 | contact@puurkelly.nl | www.puurkelly.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04470 Discus Animo