bruisende zaken

Van baas naar werkgever

Van baas naar werkgever

01-06-2023

Als geld niet meer zou bestaan, blijven jouw werknemers dan nog bij jou werken? Welke motivatie hebben jouw werknemers om bij jou en met jou te werken? Voelen zij zich begrepen? Werk jij zelf graag met ze samen?

‘Als je zelf goed stroomt, dan stroomt jouw bedrijf ook goed’

Deze vooral motiverende en inspirerende lesdag wil ik heel graag positief wegzetten. Mede geïnspireerd door het team van Bruist, omdat ik hun prachtige ruimte speciaal voor jullie mag gebruiken.

Het mag een nieuwe drijfveer zijn om actief en praktisch aan de toekomst te kunnen werken en ideeën op te doen.

Als je zelf goed stroomt, dan stroomt jouw bedrijf ook goed. Zodat je gelukkig bent en kunt zijn met waar je mee bezig bent als werkgever, bedrijf of instantie. Hoe lukt het jou om een spiegel te zijn voor jouw werknemers en ben jij je daar eigenlijk wel bewust van? Of laat je liever HR alles oplossen, tot ze gillend wegrennen.

Ik heb nog nooit zoveel vraag gezien naar HR medewerkers als op dit moment. Maar is het eigenlijk wel de bedoeling dat jij het belangrijkste uit handen geeft? Wat is jouw rol in het geheel? Word wakker! En kom naar mijn motivatiedag speciaal gemaakt voor jou!

motivatiedag op vrijdag 30 juni 2023 van 10.00
- 16.00 uur Voor wie: de baas, managment, de werkgever, hoofd bedrijf, instantie, enz. Waar: Bruist BV accommodatie in het gebouw Beneluxweg 45 Oosterhout. Door wie: Petra Busio. Opleider school: School voor lichtwerk. Waarom: dan verander je mee met de tijd. Eten: lunch inbegrepen. Investering: € 333,- excl btw.

"Magnetiseren is vrede mogen brengen in het lichaam."

Zandheuvel 59, Oosterhout 06-10564703 info@petrabusio.nl www.petrabusio.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08404 Margriet van Ingen Uitvaartzorg