bruisende zaken

01-08-2024

De diepgaande gezichtsreiniging is speciaal ontworpen voor huiden met overtollige talg, gerstekorrels (millia) of mee-eters (comedonen). Deze behandeling wordt uitgevoerd met het geavanceerde Fusion Glow apparaat, dat zorgt voor een grondige reiniging en voorbereiding van de huid. Voor een optimaal resultaat adviseer ik het gebruik van ClinicCare producten, afgestemd op uw huid(type), voor thuisgebruik.

U bent van harte welkom bij VictoriaBeauty voor een intakegesprek en huidanalyse.

De anti-aging behandelingen zijn gericht op het tegengaan van het verouderingsproces en worden eveneens uitgevoerd met het Fysion Glow apparaat en ClinicCare producten. Deze producten zijn samengesteld om langdurige diepe hydratatie van de huid te bereiken en te behouden, met een unieke combinatie van uiterst doeltreffende en actieve ingrediënten. ClinicCare maakt gebruik van state-of-the-art technologie om het hoogste niveau van veiligheid en hygiëne te garanderen.

Behandelingen omvatten onder andere: RF-Lifting: Met RF-Lifting van gelaat en hals, Ultrasound Sonoforese, en ClinicCare masker, gevolgd door L.E.D.-Lichttherapie en een oxygenspray serum. Afsluitend brengen wij een dagcrème met SPF 50+ aan.

RF-Lifting Extra: Deze behandeling begint met een huidanalyse en gezichtsreiniging, wenkbrauwen epileren, Aqua Dermabrazie, scrubber behandeling, Creo (cold hammer) behandeling, RF-behandeling, Ultrasound Sonoforese, aangepast gezichtsmasker, L.E.D.-Lichttherapie, oxygen spray, serum en dagcrème met SPF 50+.

Hofvijver 26, Oss | +31 6 196 33 260 | schoonheidssalon-victoriabeauty@outlook.com | www.victoriabeauty.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere