column

Blijvend anders Veranderen doe je zo…

Blijvend anders Veranderen doe je zo…

01-12-2022

Waarom zou dit boek belangrijk kunnen zijn voor je?

Ik ga ervanuit dat iedereen in zijn of haar leven op een bepaald moment geconfronteerd wordt met lijden. Misschien in de vorm van ziekte, verlies, dood, traumatische gebeurtenissen of overvallen worden door diepe angsten. Misschien al op hele jonge leeftijd, misschien op latere leeftijd.

Als dat gebeurt, dan hebben we een hoop mogelijkheden om daarmee om te gaan. We kunnen de situatie inclusief bijbehorende gevoelens bevechten, ervan wegvluchten of er volop in verlammen. We kunnen ter compensatie ook gaan pleasen, perfectionisme, nog meer toegeven aan een verslaving of nog meer onaangepast gedrag gaan vertonen. De keuze is geheel vrij.

Wat echter ook kan is vertragen in dat wat aan het gebeuren is, dus niet gelijk in actie schieten. De situatie inclusief de bijbehorende gevoelens leren omarmen en leren verstaan. Van het lijden een leerproces maken en zonder strijd dat wat het leven voorschotelt ontmoeten.

Hoe je dat doet, hoe je kunt vertragen, hoe je uit de strijd kunt blijven en hoe je gevoelens leert verstaan, staat in dit boek beschreven.

Voor als je wilt weten hoe het werkt in jezelf en als je zonder therapie, zonder trucjes en vooral zonder terugval verder wilt. Voor als je op zoek bent naar kennis en inzicht over jezelf en/of veranderingen aan wilt brengen in jezelf. Voor als je meer samenhang en efficiency wilt halen uit je team of afdeling.

Herken je jezelf en wil je hier meer over lezen? Scan de QR-code en bestel!

Snavelbiesstraat 12, Landhorst | 06-24110827 | www.blijvendanders.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere