COLUMN

Geen zichtbaar  kaal hoofd meer!

Geen zichtbaar kaal hoofd meer!

01-10-2022

Schaamt u zich voor uw kale hoofdhuid bij dunner wordend haar? Heeft u kale plekken, plaatselijk haarverlies, alopecia, littekens van haartransplantatie of dunne inkijk?

Bij gedeeltelijke of volledige kaalheid, zowel bij mannen als bij vrouwen, zorgen wij ervoor dat u zich door scalppigmentatie weer zekerder en vrijer voelt.

Wat is scalppigmentatie?

Scalppigmentatie, ook wel hoofdhuidpigmentatie of PMU genoemd, is het pigmenteren en creëren van haarstoppels op de hoofdhuid door middel van een innovatieve tatoeagetechniek. Hiervoor gebruiken we speciale goedgekeurde pigmenten die geschikt zijn voor de hoofdhuid.

Deze techniek kan worden gebruikt bij gedeeltelijke en zelfs bij volledige kaalheid. Het verhult het kaal/dunner wordend gebied op de hoofdhuid, denk hierbij aan inhammetjes en een dunnere kruin. Bij dunner wordend haar creëert u een vollere look. Bij de heren lijkt het of u stoppels heeft en bij dames is er minder inkijk zichtbaar bij dunner wordend haar.

Neem voor meer informatie eens vrijblijvend contact met ons op.

Spreekt dit je aan? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor meer informatie.

Oostende 18, Helmond | 0492-524859 www.haardoorsaskia.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere