bruisende zaken

Gedrag veranderen moeilijk? Niet als het makkelijk kan.

Gedrag veranderen moeilijk? Niet als het makkelijk kan.

01-09-2022

Je hebt vast wel eens gehoord: ‘Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg’. Dan is het dus belangrijk dat je iets anders doet om te bereiken wat je graag wil. Of je nu wil AFVALLEN, STOPPEN MET ROKEN of een andere gewoonte wil doorbreken. Maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan toch?

In mijn praktijk ondersteun ik veel mensen bij het veranderen van gewoonten. Om enkele of meerdere kilo’s kwijt te raken of te stoppen met roken bijvoorbeeld. Het gaat er daarbij om dat het onderbewuste deel van de hersenen in de juiste stand komt te staan. En ondersteunend is bij het afvallen of stoppen met roken. Want je kunt wel besluiten om niet te snoepen, niet te snaaien, niet stiekem iets in je mond te stoppen, niet te roken maar meestal houd je dat niet lang vol. Het blijft dan een gevecht tegen de kilo’s of tegen de drang om te roken. Verdwijnt het verlangen naar de ongezonde dingen en kies je automatisch voor gezondere opties dan wordt afvallen en rookvrij zijn een stuk gemakkelijker.

Sterkselseweg 36, Maarheeze | 06-51687674 | jacqueline@leeflekkerinjevel.nl | www.leeflekkerinjevel.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08470 van Limpt