bruisende zaken

Zijn uw voeten al  klaar de zomer?

Zijn uw voeten al klaar de zomer?

01-05-2022

Maak ze nu klaar om die dichte schoenen of laarzen uit te schoppen. Je voeten mogen weer gezien worden, de zomer staat weer voor de deur dus open schoenen mogen weer uit de kast. Voeten worden vaak vergeten; eelt, kloven, blaren, zweetvoeten en ook likdoorns.

Het is daarom goed om uw voeten door een deskundige pedicure te laten verzorgen.

Voet en schoenkundig pedicure Gerda Vereijken is een gespecialiseerde pedicure die u kan helpen bij alle voetklachten. Ook voor ingegroeide nagels en kalknagels, ook kan ze daarbij de juiste crèmes aanbieden want iedere huid is anders.

Voor handige tips, optimale behandeling en verzorging van uw voeten en teennagels houdt u de voeten in topconditie. De voeten dragen de gehele dag uw lichaam en het pijnlopen is vandaag de dag niet meer nodig.

Ik werk uitsluitend op afspraak om alle voeten echt de tijd te geven die ze verdienen. Benieuwd of Gerda ook iets voor jou kan betekenen, maak dan zeker eens een afspraak.

Gerda Vereijken is een gespecialiseerde pedicure die u kan helpen bij alle voetklachten.

Voet- en Schoenkundig Schoonheidspedicure Gerda Vereijken Eigenaar: Gerda Vereijken | Roeklaan 1A, Lieshout | 0499-421723

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere