column

Gezond zitten? Zo zit dat!

Gezond zitten? Zo zit dat!

01-11-2023

In ons dagelijks leven spenderen we vaak urenlang achter een bureau, zowel op het werk als thuis. Of het nu is om te werken, te studeren, te gamen of gewoon te ontspannen met een goed boek, zitten is een activiteit die we niet kunnen vermijden. Maar hoe vaak staan we eigenlijk stil bij de manier waarop we zitten? Voor meer info kunt u ook eerst onze website bezoeken.

Kom snel eens langs in onze showroom!

Het belang van ergonomisch zitten wordt vaak onderschat, terwijl het een aanzienlijke impact kan hebben op zowel onze gezondheid als onze productiviteit. Ergonomisch zitten verwijst naar de praktijk van het aanpassen van uw werkplek en zithouding om comfortabeler en efficiënter te kunnen zitten. Het draait niet alleen om comfort, maar ook om het minimaliseren van de belasting van uw lichaam, met name uw rug, nek, schouders en polsen. Het doel is om lichamelijke klachten zoals rugpijn, nekpijn en het carpaal tunnelsyndroom op een preventieve wijze te voorkomen.

Bij Gaertner hebben we een ruim aanbod aan bureaustoelen, balansstoelen en zitkrukjes die het ergonomisch zitten bevorderen. Onze stoelen zijn speciaal ontworpen om aan te sluiten bij de anatomie en behoeften van de gebruiker. Ze zijn afgestemd op de eisen van een goede zithouding, bieden optimale ondersteuning en stimuleren het actief zitten om het comfort en de gezondheid van mensen te bevorderen tijdens langdurige periodes van zitten.

Benieuwd naar wat Gaertner jou te bieden heeft? Bezoek dan gerust onze website of breng een bezoek aan onze showroom om je te laten inspireren door ons deskundige zitadvies.

Heyendaalseweg 165, Nijmegen 024 356 8390 | info@gaertner.nl www.gaertner.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere