bruisende zaken

Kom en proef  Italië

Kom en proef Italië

01-12-2022

Om heerlijk Italiaans te eten hoef je niet meer naar Italië toe! Wij van La Pentola bieden authentieke, Italiaanse gerechten aan waar je gewoon thuis van kan genieten. Bij ons in de winkel kun je terecht voor Italiaanse gerechten zoals lasagne, cannelloni, carpaccio, verschillende soorten pasta en pizza’s.

Alles wordt volgens familierecept gemaakt met verse producten en natuurlijk met liefde en passie. Alle gerechten kun je koud meenemen en zelf verder klaarmaken, maar je kunt natuurlijk ook alles warm meenemen en meteen thuis genieten. Vanaf 16.00 uur is er ook de mogelijkheid om bij ons pizza’s af te halen. Mocht je later willen eten of moet je nog een (klein) stukje rijden? Dan bieden we ook de mogelijkheid om de pizza’s halfgaar mee te nemen, waarna je ze zelf thuis nog een aantal minuutjes afbakt.

La-Pentola di Pippo is dé Italiaanse delicatessenwinkel in hartje Elst.

Authentiek, traditioneel en puur Italiaans eten zoals het hoort. Samen met zijn vrouw Angela en zoon Giancarlo runt Guiseppe Favoroso deze prachtige zaak met veel passie en liefde.

La-Pentola di Pippo | Kleine Molenstraat 8A, Elst | 06 105 01 921 | www.la-pentola.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

Wijn met een verhaal

Wijn met een verhaal

De Overbetuwe Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11010 - Mareike Engels Beauty Expert