bruisende zaken

Genieten aan de Griftdijk

Genieten aan de Griftdijk

01-05-2022

Aan de Griftdijk, tussen Elst en Nijmegen, vind je Brasserie 1910. Een sfeervol restaurant, waar iedereen de hele dag door meer dan welkom is om te komen genieten van al het lekkers dat op de kaart staat. “Je moet kunnen bestellen wat je wilt, wanneer je wilt”, vertelt eigenaar André van Rijn. “Vandaar dat wij van open tot sluit dezelfde kaart voeren.”

Donderdag t/m maandag van 11:30 uur tot 21:00 uur.

Dus of je nu uitgebreid wilt lunchen of dineren of juist alleen iets lichts wilt nuttigen, het kan allemaal bij Brasserie 1910. “We bereiden de gerechten zoveel mogelijk dagvers en geven overal onze eigen draai aan”, vertelt André trots. “Zo hebben heel veel zaken rundercarpaccio op de kaart staan, maar doordat wij deze op onze eigen wijze bereiden, komen mensen er speciaal voor terug. En datzelfde geldt bijvoorbeeld voor onze kipsaté en de spareribs.” Wat hij ook serveert, voor André moet de kwaliteit altijd top zijn. “Daarom besteden wij heel veel zorg en aandacht aan alles. We leggen onze gasten graag in de watten. Een bezoekje aan Brasserie 1910 moet echt voelen als een uitje waarbij je op je gemak kunt genieten.”

Restaurant en meer…

Behalve om te lunchen, te dineren, te borrelen of gewoon een kopje koffie te drinken, kun je bij Brasserie 1910 één keer in de maand ook terecht voor een pubquiz. “Die organiseren wij iedere vierde vrijdag van de maand in de pub boven het restaurant. Daarnaast beschikken wij ook over diverse zaaltjes voor vergaderingen, recepties en dergelijke en is ook het terras in onze prachtige tuin achter het restaurant een heerlijke plek om te vertoeven, helemaal als de zon schijnt. Binnenkort komt daar nog een loungebank met een haard, zodat je er bijvoorbeeld ook ’s avonds lekker een aperitiefje kunt drinken. Alles om onze gasten de best mogelijke ervaring te bieden en te zorgen dat ze graag nog eens terugkomen.”

Brasserie 1910 | Griftdijk 201, Nijmegen | 024-2049400 | Eigenaren: André en Tessa van Rijn | www.brasserie1910.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09062 - Salas Catering