bruisende zaken

Het 3 in 1 systeem

Het 3 in 1 systeem

01-05-2022

Een reiniging met alleen melk en tonic is niet voldoende om de huid voor te bereiden op de behandeling. De oppervlakkige hoornlaag die met het verstrijken der jaren dikker wordt, ontneemt glans en zachtheid van de huid die zich als een pantser tegen de indringing van de actieve ingrediënten verzet.

Hydralift moederdag actie! Behandeling normaal € 149,- nu € 125,- incl. dagcrème/serum t.w.v. € 69,-

HYDRALIFT FX DE MANIER OM DE HUID TE REINIGEN

HydraLift FX is een 3 in 1 technologie die de buitengewoon reinigende werking van waterpeeling combineert met sequentiële zuren, microdermabrasie en transdermale afgifte van de cosmetica. Een ultra doeltreffend systeem dat de standaard van iedere gezichtsbehandeling verhoogt en de doeltreffende werking van de actieve ingrediënten op een hoger niveau brengt.

WATERPEELING MET SEQUENTIËLE ZUREN

Verwijdert de oppervlakkige onzuiverheden van ook de dikste huid, door dode cellen, mee-eters en puistjes af te zuigen dankzij de kracht van het vacuüm.

DIEPGAANDE HYDRATATIE MET HYALURONZUUR

Dankzij het infuushandstuk met hyaluronzuur met een laag moleculair gewicht wordt de huid tot in de diepte gehydrateerd, voor een heldere en zachte huid.

HERSTRUCTURATIE EN OXYGENATIE VAN DE WEEFSELS

Door benutting van de kracht van de transdermale afgifte van het mesoporatisch handstuk wordt de huid geherstructureerd door het hyaluronzuur en de Dermakléb-serums.

U kunt bij ons terecht voor ontharen en het vakkundig verwijderen van o.a. vervelende vetrolletjes, tatoeages, acne, couperose en allerlei andere ongemakken. Dit alles verzorgen wij te allen tijde veilig, voordelig, verantwoord & vertrouwd.

www.ultrabeauty.nl | service@ultrabeauty.nl | Rondweg 5, Nijmegen | 06-11119997

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11010 - Mareike Engels Beauty Expert