08235 - More-Itz

bruisende zaken

Schoonheid  vanbinnen én vanbuiten

Schoonheid vanbinnen én vanbuiten

01-12-2022

“Als tiener deed ik vaak heel veel make-up op om de acne te verbergen. Ik werd er erg onzeker van en voelde me soms best eenzaam. Ik had het geluk dat ik een schoonheidsspecialiste vond die wist wat ze moest doen om de acne te verminderen. Vanaf het begin stelde zij me helemaal op mijn gemak. Dat is me altijd bijgebleven. Het is toch fantastisch als je iemand zo kunt bijstaan?” Vanuit Ambers salon in Heusden doet ze dat nu zelf. “Ik geef mijn klanten mee dat je huid niet is wie je bent. Ook als je huidproblemen hebt, moet je je prettig voelen in je eigen lijf. Uiteindelijk is immers niemand helemaal perfect.”

Gastvrijheid en vertrouwen

“Ik ben ontzettend blij met mijn eigen plekje”, vervolgt Amber enthousiast. “Ik zit midden in het levendige centrum, maar ik kan heel eenvoudig wat meer privacy creëren als dat nodig is bij bepaalde behandelingen. Sowieso doe ik mijn best om ervoor te zorgen dat je je welkom voelt en dat je mij vertrouwt als je bij mij in de stoel ligt. Ik leg van tevoren precies uit wat ik ga doen zodat je weet wat je kunt verwachten.”

Een persoonlijk plan

Je kunt bij Amber’s art of beauty terecht voor allerhande gezichtsbehandelingen (met producten van Thalion) en fruitzuurpeelings. “Niet alleen gericht op huidproblemen, maar ook lekker ter ontspanning. Iedereen heeft het tegenwoordig zo druk, het is fijn om een momentje voor jezelf te hebben. Heb je een specifiek probleem? Dan zoek ik dat tot in de puntjes uit en stellen we samen een persoonlijk plan op. Ook een voedingsadvies hoort daarbij. Ik heb ervaren dat een groot deel van de huidproblemen uiteindelijk terug te voeren is op wat je binnenkrijgt via je voeding.”

Volle kracht vooruit

Een pedicure behandeling is eveneens mogelijk (eventueel met gellak als finishing touch). Amber verkoopt bovendien ook nog eens lichaamsverzorgingsproducten en deodorant van Loveli. “Die zijn puur natuur, zonder allerlei schadelijke chemicaliën en niet getest op dieren. De onderneemster is tegelijk met mij gestart, vandaar de link.” De producten lopen als een speer dus kennelijk was het een slimme zet. We kunnen niet anders zeggen: Amber is een behoorlijk bezige bij. “Dat maakt het ook zo leuk. Iedere dag is anders. Al met al vind ik dat ik het best goed voor elkaar heb. De sluiting tijdens de coronaperiode was natuurlijk moeilijk. Ik was zo gelukkig toen ik weer de deuren mocht openen, ik had het enorm gemist. Op de lange termijn zou ik best een grotere ruimte willen met eventueel aanvullend een winkeltje. Ik wil niet stilstaan, ik heb nog veel te veel plannen!”

Als iemand weet hoeveel invloed huidproblemen hebben op je zelfvertrouwen, dan is het Amber Kunenborg wel. Al sinds haar elfde worstelt ze met een ernstige vorm van acne. Tegelijkertijd heeft het haar wel geholpen om haar passie te vinden. Sinds circa drie jaar is ze schoonheidsspecialiste en sinds juni 2020 heeft ze zelfs haar eigen salon in het centrum van Heusden.

“Het is geweldig om andere mensen te kunnen helpen.”

Beauty is about being comfortable in your own skin

Amber’s art of beauty | Engstraat 18, Heusden | 06-18270189 ambersartofbeauty@gmail.com | www.ambersartofbeauty.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10986 - Pruysen Parket