Opvallen? Adverteer in Bruist

column

Dé specialist in onderhoud en reparatie

Dé specialist in onderhoud en reparatie

01-10-2022

Met meer dan dertig jaar aan ervaring in zijn vakgebied, weet Evert Konings precies waar hij het over heeft als het om auto’s gaat. “Om wat voor type of merk auto het ook gaat, bij ons ben je gegarandeerd aan het juiste adres voor onderhoud en reparaties.”

onderhoud nodig? Maak een afspraak!‘Alles waar een motor in zit, kunnen wij maken’

“Doordat wij een kleinschalig bedrijf zijn, kunnen wij een stuk voordeliger werken dan veel andere autobedrijven. Dit heeft echter zeker géén invloed op de kwaliteit die wij leveren. Integendeel zelfs, wij hebben alle vakkennis in huis en gaan altijd net zolang door tot een eventueel ‘probleem’ gevonden en opgelost is. Die stap extra zetten wij graag voor onze klanten.”

Persoonlijk contact & topservice

Behalve het scherpe tarief staan bij Autobedrijf Konings ook het persoonlijke contact en een topservice zeer hoog in het vaandel. “En dat waarderen onze klanten, horen we regelmatig. We hebben in de loop der jaren dan ook al een trouwe klantenkring opgebouwd en we blijven als bedrijf alleen maar groeien. Een mooie ontwikkeling waardoor we in de toekomst ons team wellicht uit kunnen breiden om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.”

En meer…

“Je bent bij ons ook aan het juiste adres voor het huren van onder andere een bakwagen of bus met laadruimte. En voor het huren van een luxe auto kun je ook bij ons terecht, want in principe is alles bespreekbaar.”

Dick Flemmingstraat 11, Sprang-Capelle | 0416-316630 info@technischeservicekonings.nl | www.technischeservicekonings.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10986 - Pruysen Parket