Opvallen? Adverteer in Bruist

bruisende zaken

Word de beste versie van jezelf!

Word de beste versie van jezelf!

01-09-2022

Veel mensen vinden het lastig om zichzelf te motiveren om regelmatig te gaan sporten. Personal training kan dan een fijne stok achter de deur zijn. Wij bieden dan ook verschillende opties op het gebied van personal training.

Ga ervoor! Meld je nu aan

De personal trainers van Brothers in Health bieden diverse varianten van personal training. Uiteraard één-op-één, maar daarnaast kun je ook kiezen voor duo personal training, small group training en personal HIIT-training. Meer informatie over de verschillende opties vind je op onze website. Of kom gewoon eens langs als je meer wilt weten. Bij al onze trainingen staat maatwerk voorop, een training moet bij jou als persoon en bij jouw doelen passen. Daarnaast moet trainen ook gewoon leuk zijn, dat maakt het makkelijker om je doelen ook echt te behalen.

We zijn open!

De lockdown is voorbij en we mogen weer open. Wij zijn er klaar voor om jou te helpen om fitter, gezonder en sterker te worden. Mocht je geïnteresseerd zijn, neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Amerikastraat 14, Kaatsheuvel 06-13011501 www.brothersinhealth.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).