01-09-2024
Een wereld van verleiding, verwend worden en culinaire creativiteit.
Laat je verrassen door nieuwe gerechten of houd vast aan de toppers. De keuken, onder leiding van eigenaar en chef-kok Dorus Clement, combineert de internationale keuken met Franse en oosterse invloeden. Klassiek en stijlvol tegenover creatief en eigentijds. Overdag geniet je van diverse lunchgerechten, een lunchmenu of lunch all the way en in de avond serveren ze heerlijke à la carte gerechten of een vier- t/m zevengangen Gastro-menu.
Torenstraat 9a, Breda | 076-5335975 www.restaurant-chocolat.nl
De Brabantse Wal Bruist
De Brabantse Wal Bruist
De Brabantse Wal Bruist
De Brabantse Wal Bruist
De Brabantse Wal Bruist
Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.
Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).