01-08-2024
Spectaculair en dromerig: het uitzicht van dit moderne paviljoen op de jachthaven is adembenemend.
Grote glaspartijen bieden constant zicht op de golven. Chef Henrie van der Heijden mixt klassieke en wereldse invloeden. Met tussengerechtporties kiest u zelf uw culinaire reis: een Franse terrine, Japanse tataki van tonijn, of een oosters gekruide crème. Zijn gerechten zijn modern, perfect in balans, en een genot om te proeven. Sauzen en vinaigrettes onthullen zijn talent en verfijning, waardoor elke maaltijd een onvergetelijke ervaring wordt.
Havenhoofd 2, Willemstad | 0168-852 212 www.vistawillemstad.nl
De Brabantse Wal Bruist
De Brabantse Wal Bruist
De Brabantse Wal Bruist
De Brabantse Wal Bruist
De Brabantse Wal Bruist
Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.
Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).