Opvallen? Adverteer in Bruist

bruisende zaken

Culinair onthaasten  in Zeeland

Culinair onthaasten in Zeeland

01-09-2022

Op een unieke locatie in Zeeland, dicht bij natuurgebied De Zeepe Duinen en het strand van Westerschouwen, vind je sinds circa anderhalf jaar het luxe Boutique Hotel Ter Zand. “De perfecte plek om uit te waaien en culinair te onthaasten aan de Zeeuwse kust”, aldus operations manager Nick Peeters.

HET PEREFCTE HOTEL VOOR ZOWEL LEISURE GASTEN ALS ZAKELIJKE GASTEN

Nick wordt meteen enthousiast als hij het over ‘zijn’ hotel heeft. “Het is zo’n mooie uitdaging om een hotel als dit op de kaart te mogen zetten en te zien dat we daar met het hele team ook bijzonder goed in slagen”, vertelt hij. “Met Boutique Hotel Ter Zand hebben we een uniek hotelconcept neer weten te zetten op een unieke locatie.” Uniek aan het concept zijn onder andere de 32 Garden Suites die zich verspreid over het terrein bevinden. En ook de 53 kamers in het hotel zelf vormen een goede reden om hier vaker terug te keren. “Ze zijn sowieso gloednieuw en van alle mogelijke gemakken voorzien. Doordat de kamers over drie panden zijn verdeeld, voelt het hier bovendien toch aan als een kleinschalig hotel waar je als gast alle aandacht krijgt die je verdient.” Dat laatste lijkt overigens niet alleen zo, het is ook daadwerkelijk het geval volgens Nick. “Iedereen die bij ons werkt heeft oog voor onze gasten.”

Faciliteiten

Los van de luxe kamers en Garden Suites, kunnen de gasten van Boutique Hotel Ter Zand nog gebruikmaken van diverse andere faciliteiten. “Zo verhuren we fietsen voor onze gasten waardoor ze heerlijk de omgeving kunnen verkennen en ook zijn gasten (van binnen en buiten het hotel) welkom in ons restaurant Le Poirier waar verrassende gerechten worden bereid met de mooiste streekproducten.” Daarnaast kunnen ze gebruikmaken van de wellness en de fitness die zich op slechts tweehonderd meter van het hotel bevinden. “Dit alles maakt het tot het perfecte hotel voor leisure gasten, maar ook zakelijke gasten zijn bij ons meer dan welkom.”

Boutique Hotel Ter Zand Hogeweg 59, Burgh-Haamstede(NL) Tel. +31 111-764799 Operations manager: Nick Peeters www.sheetz.nl/boutiquehotelterzand

Delen


MEER bruisende zaken


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS


Meer dan alleen afslanken
Meer dan alleen afslanken
Brasschaat Bruist
Bremdonkhoeve
Bremdonkhoeve
Brasschaat Bruist

Kerstmarkt Valkenburg
Kerstmarkt Valkenburg
Brasschaat Bruist


Kerstmarkt Oberhausen
Kerstmarkt Oberhausen
Brasschaat Bruist


GIOvanni’s brasschaat
GIOvanni’s brasschaat
Brasschaat Bruist

Kiekebos Brasschaat
Kiekebos Brasschaat
Brasschaat Bruist

MFC DE BIEZEN
MFC DE BIEZEN
Brasschaat Bruist

DE LOMBARDE
DE LOMBARDE
Brasschaat Bruist


Bremdonkhoeve
Bremdonkhoeve
Brasschaat Bruist


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11013 - Cosmedical Skin Clinic