bruisende zaken

Zien op z’n Best

Zien op z’n Best

01-05-2022

Tijd voor een feestje bij optiekzaak Foudraine by Beau in Best. Precies een jaar geleden nam Beau van Breda de voormalige Foudraine Optiek over en heropende de zaak met een nieuwe naam en een compleet nieuwe look. “De beste keuze die ik ooit heb gemaakt”, vertelt Beau. “De optiek is echt mijn passie en ik word hier nog elke dag ontzettend blij van.”

Beau is geen nieuwe speler in optiekland. Als sinds 2010 is zij als gediplomeerd opticien en contactlensspecialist werkzaam in de branche. Aan kennis en ervaring geen gebrek, en zeker ook niet aan enthousiasme. “Ik heb altijd geroepen dat ik ooit mijn eigen optiekzaak wilde openen en ik ben ontzettend blij en trots dat deze droom een jaar geleden werkelijkheid is geworden.” En dat dan ook nog eens in een superleuk pand in Best. “Ik wilde sowieso graag terug richting mijn Brabantse roots en was zelfs al eens in deze zaak geweest toen die nog van de vorige eigenaar was. Mijn eerste gedachte was destijds al: ‘hoe geweldig zou het zijn om zoiets te kunnen kopen en er echt iets leuks van te maken’.” Alsof het zo had moeten zijn kwam de zaak vervolgens ineens in de verkoop…

Een passende bril

Nadat Beau 1 mei 2021 de sleutels kreeg van haar nieuwe optiekzaak, werd er met de hulp van familie en vrienden vier dagen lang ontzettend hard gewerkt om 5 mei de deuren te kunnen openen met een frisse, nieuwe look. “Het hele interieur is veranderd, alle muren zijn geschilderd en er hangt een nieuw logo aan de gevel. Wie nu een stap over de drempel zet, komt binnen in een moderne zaak, maar dan wel met een fijn huiskamergevoel, precies wat ik wilde. Dankzij het gezellige sfeertje lopen mensen ook weleens binnen voor een praatje en iedereen is welkom om op zijn gemak gewoon wat rond te snuffelen.” Wie wel met een gericht doel komt, zal al snel ontdekken dat Beau en haar collega’s precies weten waar ze het over hebben als het om brillen en lenzen gaat. “Oogmetingen worden bij ons alleen uitgevoerd door gediplomeerde opticiens en we nemen voor iedereen uitgebreid de tijd. Persoonlijk vind ik het heel belangrijk om mijn klanten wat beter te leren kennen om zo de bril uit te kunnen zoeken die écht bij ze past. Een bril moet namelijk niet alleen mooi staan en lekker zitten, maar ook bij de persoon passen.” Gelukkig is er voor iedereen wel een passende bril te vinden in het uitgebreide assortiment van Foudraine by Beau. “Van kinderbrillen tot volwassen brillen en zonnebrillen en van klassieke modellen tot trendy eyecatchers in de meest uiteenlopende kleuren, we verkopen ze allemaal. Stuk voor stuk kwaliteitsbrillen, óók voor mensen met een wat kleiner budget.” Hetzelfde geldt op het gebied van lenzen, ook daarin bieden ze diverse mogelijkheden. “Sinds augustus werken we bovendien voor onze lenzen samen met Lensonline om nog steeds kwaliteit te kunnen bieden, maar dan tegen een toegankelijke prijs.”

Ervaar het zelf!

Beau is met recht trots op wat ze in een jaar tijd neer heeft weten te zetten met Foudraine by Beau: een optiekzaak waar iedereen zich welkom voelt, goed en enthousiast wordt geholpen en met een passende bril of de juiste contactlenzen weer naar huis gaat. “Ons motto is niet voor niets ‘zien op z’n Best’. We gaan elke dag vol passie en enthousiasme tot het uiterste om jouw ogen optimaal te ondersteunen. Nieuwsgierig geworden en wil jij ook ‘zien op je Best’? Loop dan gewoon eens binnen en ervaar het zelf!”

1 JARIG JUBILEUM Cadeautje van Beau! Om het eenjarig jubileum van Foudraine by Beau samen met haar klanten te vieren, krijgt iedereen die in mei een bril koopt een tweede set glazen van Beau cadeau. *vraag in de winkel naar de voorwaarden

Wilhelminaplein 18, Best | 0499-391066 Eigenaar: Beau van Breda | www.foudrainebybeau.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Ecologisch tuinontwerp
Ecologisch tuinontwerp
Best-Oirschot Bruist

Laagdrempelig    leren breakdancen
Laagdrempelig leren breakdancen
Best-Oirschot Bruist


De tuin van je dromen...
De tuin van je dromen...
Best-Oirschot Bruist

Passie voor dans
Passie voor dans
Best-Oirschot Bruist


De tuin van je dromen...
De tuin van je dromen...
Best-Oirschot Bruist


Winter in de tuin
Winter in de tuin
Best-Oirschot Bruist

Ecologisch tuin- ontwerp
Ecologisch tuin- ontwerp
Best-Oirschot Bruist

Brug of implantaat
Brug of implantaat
Best-Oirschot Bruist

Borstkankermaand
Borstkankermaand
Best-Oirschot Bruist

Tuinieren in de herfst
Tuinieren in de herfst
Best-Oirschot Bruist

OPEN DAG
OPEN DAG
Best-Oirschot Bruist




EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10835 Kindermassage Best