bruisende zaken

Smullen van  smaakvolle kip!

Smullen van smaakvolle kip!

01-01-2024

In het bruisende hart van Bergen op Zoom verwelkomt Kippie je met een onweerstaanbare selectie verse en smaakvolle kipgerechten. De winkel, dé ontmoetingsplaats voor kipliefhebbers, biedt hoogwaardige kwaliteit en een divers aanbod, waardoor het de ideale plek is voor genot van heerlijke maaltijden.

Wat Kippie uniek maakt, is het uitgebreide assortiment dat zij aanbieden. Of je nu hunkert naar sappige gegrilde kippenbouten of naar verfijnde maaltijden bereid met de allerbeste ingrediënten, hier vind je altijd iets dat voldoet aan je culinaire verwachtingen. Bovendien presenteert Kippie Bergen op Zoom de befaamde Kippiepannen, waarmee je jouw feestjes en bijeenkomsten naar een hoger niveau tilt. Deze pannen zitten boordevol lekkernijen en zijn een ware traktatie voor elke gelegenheid.

Een extra voordeel van een bezoek aan Kippie Bergen op Zoom is het voortdurende aanbod van speciale wekelijkse aanbiedingen en kortingen. Hierdoor wordt jouw culinaire ervaring niet alleen smaakvol, maar ook vriendelijk voor je portemonnee. Blijf op de hoogte van exclusieve deals en seizoensgebonden lekkernijen door regelmatig de website te checken.

Voor het gemak van de klanten heeft Kippie Bergen op Zoom ook een gebruiksvriendelijke webshop gelanceerd. Bestellen is eenvoudig en handig, waardoor je met slechts een paar klikken je favoriete gerechten kunt reserveren. Alsof dat nog niet genoeg is, biedt Kippie Bergen op Zoom de optie om je bestelling in de winkel op te halen, waardoor je altijd de controle hebt over wanneer en hoe je van je culinaire ontdekkingen wilt genieten.

St. Josephstraat 20 -22 , Bergen op Zoom | 0164 - 237520 | bergenopzoom@kippie.nl | www.kippie.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08861 - Inspirante