bruisende zaken

Omdat elke werkplek      gezonde aandacht verdient

Omdat elke werkplek gezonde aandacht verdient

01-12-2023

“Gezondzittendwerken.nl combineert projectinrichting in het algemeen met werkplekinrichting en werkplekinstructie in het bijzonder. Met oog voor vitaliteit vanuit mijn expertise als werkplekspecialist.”

Flex, thuis en op kantoor

Projectinrichting

Met een goed doordachte projectinrichting creëren we een gezonde look-and-feel die bij uw onderneming past.

Werkplekinrichting

Door deskundig advies en een ruime keuze aan werk- en bureaustoelen, bureaus en akoestische oplossingen kan ik een ergonomische werkplekinrichting op maat realiseren.

Werkplekinstructie

Met een werkplekonderzoek en -instructie op locatie kunnen fysieke klachten voorkomen of verminderd worden, onder andere door het op de juiste hoogte instellen van de stoel, het bureau en het beeldscherm.

Gezonde werkplekken Onze oplossingen

Helmy Bruning-Borghstijn | Westerland 13, Bergen op Zoom +31 610202148 | info@gezondzittendwerken.nl Helmy Bruning-Borghstijn | Westerland 13, Bergen op Zoom +31 610202148 | info@gezondzittendwerken.nl | www.gezondzittendwerken.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08861 - Inspirante