column

Kun jij een beetje (zon)licht gebruiken?

Kun jij een beetje (zon)licht gebruiken?

01-10-2023

Je bent welkom om Hawaiiaans lichaamswerk te ontvangen. Lomi Lomi is een vorm van lichaamswerk die al jarenlang wordt gebruikt op de eilanden van Hawaii.

In deze helende vorm van massage wordt het gehele lichaam gemasseerd met warme kokosolie, waarbij ik gebruik maak van mijn handen en mijn onderarmen om strijkingen en knedingen toe te passen. Ook kan er zacht gewerkt worden op botstructuren en kunnen gewrichten in beweging worden gebracht door rekkingen en/of mobilisaties.

Na deze behandeling stroomt alles in je lichaam weer volop, alles wordt in beweging gezet. Doordat het gehele lichaam wordt behandeld, voel je je weer heel.

Voorafgaand aan de sessie is er altijd een gesprek om te kijken waar jouw behoefte ligt op dat moment en waar jij voor jezelf aan wil werken.

Om optimaal profijt te hebben van een Lomi Lomi behandeling, kun je vooraf ook een Ho’oponopono sessie aanvragen. Wat dit precies inhoudt kun je lezen op mijn website www.lunanovamassage.nl of navragen als je bij me bent voor een massage.

Noordzijde Haven 48, Bergen op Zoom | 06 22940604 info@lunanovamassage.nl | www.lunanovamassage.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08861 - Inspirante