01-01-2024
Elk bord in het intieme restaurant van Bas van Kranen is een verrassing. De kleine gerechtjes bieden spanning tot de laatste hap.
De keuken van Van Kranen heeft persoonlijkheid, waarbij zijn fierheid om met Nederlandse producten te werken voelbaar is. Deze chef straalt vandaag het zelfvertrouwen uit om te koken zoals hij dat wil. Zijn restaurant, met slechts elf tafels, belichaamt een intieme sfeer waar alle ingrediënten afkomstig zijn van lokale, duurzame boerderijen en vissers. Het resultaat is een unieke culinaire beleving, waar smaken samenkomen en gasten worden meegenomen op een reis van gastronomische verfijning.
Amsterdam Bruist
Amsterdam Bruist
Amsterdam Bruist
Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.
Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).