bruisende zaken

Alle behandel-puzzelstukken voor het beste resultaat

Alle behandel-puzzelstukken voor het beste resultaat

01-04-2022

Wat ooit in 2012 begon met massagestudio Massage Marin, is in de loop der jaren uitgegroeid tot holistisch gezondheidscentrum Healing People. “We masseren nog steeds op onze oude locatie in de Jordaan”, vertelt eigenaresse Marin Dijkman. “Maar daarnaast heb ik, samen met mijn rechterhand Marlies Rinia, mijn krachten gebundeld met een team van specialisten uit verschillende disciplines. Samen dragen wij hier zorg voor jouw algehele gezondheid.”

“We zien lichaam, geest, emoties en ziel als een geheel”

Marin wordt meteen enthousiast als ze het over Healing People heeft. “Het was al langere tijd een wens om gelijkgestemden bij elkaar te brengen om zo samen onze krachten te kunnen bundelen”, vervolgt ze haar bevlogen verhaal. “En dat is dus gelukt. We geven uiteraard nog steeds massages en massagetherapie – op beide locaties – maar daarnaast hebben zich onder één dak, en in de yurt in onze tuin, tal van disciplines verzameld; van yoga tot voedingsadvies en hypnotherapie en van regressietherapie tot coaching en safe floor. In feite zijn we allemaal eenpitters, maar dan wel met de drive om onze krachten te bundelen, van elkaar te leren en iedereen die bij ons aanklopt voor hulp zo goed mogelijk te helpen.”

Holistische visie

En hier blijft het niet bij, wat Marin betreft. “We willen alleen nog maar verder groeien en steeds meer disciplines aan ons team toevoegen. Vooral ook omdat wij van mening zijn dat heel veel behandelingen als een soort puzzelstukjes met elkaar kunnen worden gecombineerd voor het beste resultaat. Voorheen moest je voor al die puzzelstukjes telkens ergens anders naartoe, wij willen de puzzel juist compleet maken door alles onder één dak te bieden.” Gemene deler hierbij is de holistische visie van iedereen die zich bij Healing People aansluit. “Wij kijken niet puur naar de klachten waarmee iemand op dat moment rondloopt, maar zien lichaam, geest, emoties en ziel als een geheel. Alles is met elkaar verbonden en heeft daardoor ook invloed op elkaar. Daarin de balans zien te vinden, is vaak de kern van de oplossing. Wij doen dan ook meer dan puur het wegnemen van symptomen. We zoeken juist naar de oorzaak van je klachten en gaan daarmee aan de slag.” Volgens Marin vormt het aanbod van Healing People een perfecte aanvulling op het reguliere zorgaanbod. “Wat mij betreft is het geen kwestie van of/of, maar juist en/en. Ons doel is dan ook om zoveel mogelijk samenwerkingsverbanden aan te gaan met artsen.” Waar dat in het verleden voor veel artsen een echte no-go zou zijn geweest, heeft er volgens Marin een kentering plaatsgevonden. “Steeds meer artsen zijn zich ervan bewust dat er meer is dan alleen de reguliere zorg en staan daar dan ook voor open. Hetzelfde geldt voor de mensen, ook die worden steeds bewuster en willen antwoorden op de waarom-vragen in hun leven. Antwoorden die ze niet per se in de reguliere zorg vinden en waar ze dus verder voor op zoek gaan. Een holistische benadering zal daardoor steeds belangrijker worden in onze samenleving, want uiteindelijk is dat de kern van alles.”

Uitgroeien tot instituut

Dankzij alle samenwerkingen heeft Marin inmiddels heel wat kennis en ervaring verzameld binnen Healing People. Kennis en ervaring die ze niet alleen onderling delen, maar waar ze ook anderen mee willen helpen. “Er is steeds meer vraag naar een nieuwe kijk op de gezondheidszorg en daarom willen we Healing People uit laten groeien tot een instituut waar mensen niet alleen terechtkunnen voor een behandeling, maar bijvoorbeeld ook voor het volgen van lessen en events zoals dagretraites. Daarnaast willen we ons steeds meer gaan richten op de zakelijke markt, omdat wij ook voor bedrijven heel veel kunnen betekenen. Zo hebben we een programma ontwikkeld op het gebied van coaching, stressmanagement, burn-outpreventie en -herstel. Op die manier hopen we met Healing People zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen om meer inzicht te krijgen in wie ze zijn en weer lekker in hun vel te zitten.”

Healing People Egelantiersstraat 1bg, Amsterdam Tel . 06-38358185 Meeuwenlaan 327H, Amsterdam Tel. 06-48203750 Eigenaar: Marin Dijkman www.healingpeople.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Morris Dancing
Morris Dancing
Amsterdam Bruist

Dansa de la Mort
Dansa de la Mort
Amsterdam Bruist

Scoppio del Carro
Scoppio del Carro
Amsterdam Bruist

Smigus-dyngus
Smigus-dyngus
Amsterdam Bruist

Paasvuur
Paasvuur
Amsterdam Bruist


V Fizeaustraat
V Fizeaustraat
Amsterdam Bruist

Monet Garden Amsterdam
Monet Garden Amsterdam
Amsterdam Bruist

MORGAN & MEES
MORGAN & MEES
Amsterdam Bruist

V Lofts
V Lofts
Amsterdam Bruist

Fuku Ramen
Fuku Ramen
Amsterdam Bruist

Prins & Aap
Prins & Aap
Amsterdam Bruist

JD William’s Whisky Bar
JD William’s Whisky Bar
Amsterdam Bruist

Selva Restaurant
Selva Restaurant
Amsterdam Bruist

Trippenhuis
Trippenhuis
Amsterdam Bruist

Zaanse schans
Zaanse schans
Amsterdam Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11078 Bommel & Bommel delicatessen