column

Een strakkere en mooi gevormde kinlijn

Een strakkere en mooi gevormde kinlijn

01-01-2024

Heb je last van een onderkin? Dat kan erg storend zijn. Een onderkin laat je er vaak zwaarder en ouder uitzien dan je bent en kan je zelfbewust maken over je uiterlijk. Wil je op een blijvende manier af van overtollig vet onder je kin en wil je een strakkere en meer gedefinieerde hals en kaaklijn? Dan is een liposculptuur behandeling het overwegen waard.

Door liposculptuur kan onze gespecialiseerde arts het teveel aan vet onder je kin veilig en nauwkeurig wegzuigen. De behandeling wordt altijd uitgevoerd onder lokale verdoving en je hoeft niet onder narcose. Hierdoor kun je vrijwel direct na de ingreep weer naar huis. Na zo’n drie maanden kun je genieten van het eindresultaat. Liposculptuur is de meest verfijnde en moderne vorm van liposuctie, waar Nationaal Huidcentrum al meer dan 15 jaar expert in is.

Kosteloos & vrijblijvend adviesconsult

Wil je weten wat een liposculptuur behandeling voor jou zou kunnen betekenen? Je bent van harte welkom om samen met onze specialist open en eerlijk jouw persoonlijke behandelmogelijkheden te bespreken.

Waar we gespecialiseerd in zijn: Liposculptuur (liposuctie) voor contourverbetering & lipoedeem Borstverkleining door liposculptuur Liposuctie onderkin Bovenooglidcorrectie Schaamlipcorrectie Injectables (fillers, botuline toxine, Profhilo) Huidtherapie (behandelen huidveroudering, pigmentvlekken, littekens, acne, vaatjes, verwijderen tatoeages & permanente make-up) Haartransplantatie Waarom liposculptuur bij Nationaal Huidcentrum? Zeer ervaren arts. Onze deskundige cosmetisch arts KNMG heeft jarenlange ervaring in het verwijderen van een onderkin door liposuctie. Hij zal zijn expertise gebruiken om het allerbeste resultaat te realiseren dat bij jou mogelijk is.

Persoonlijke benadering. Jouw behoeften en wensen staan centraal. We nemen alle tijd om met aandacht al jouw vragen te beantwoorden en je kunt vertrouwen op een eerlijk en betrouwbaar advies op maat.

Snel herstel. Tijdens de liposculptuurbehandeling worden er slechts kleine sneetjes gemaakt, zodat er geen storende littekens achterblijven. Dit zorgt voor een snel herstel en minimale downtime.

Naarderpoort 2A, Naarden 088 425 10 00 info@nationaalhuidcentrum.nl www.nationaalhuidcentrum.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).