Column

Verander je gedachten en je verandert je leven

Verander je gedachten en je verandert je leven

01-03-2024

Mensen vinden het moeilijk om te veranderen. Ze zitten zo vast in die gedachten dat het vertrouwde goed is. Willen de confrontatie niet aan met… Ja met wie met jezelf of met het vertrouwde, met de ander. Ze weten wat ze hebben, wat ze kunnen verwachten. Maar bij de vraag ‘is dit echt wat je wilt’ is het antwoord altijd ‘nee’.

Krijg grip op je eigen gedachten!

Loslaten zoals je het altijd doet is ook moeilijk. Daar heb je moed voor nodig, maar wat is moed? Moed is elke dag jezelf zijn in een wereld die vindt; dat jij, moet volgen dat jij, moet luisteren dat jij, je moet aanpassen aan de ander dat jij, niet je eigen pad mag volgen dat jij, iemand anders moet zijn dan wie jij in essentie bent. Alleen door trouw te blijven aan jezelf kan jij je staande houden in deze wereld. Houd moed! Blijf bij jezelf en ga die verandering aan, de nieuwe versie van jezelf. Wees echt, wees geweldig, wees authentiek, wees JOU!

Mind & Thoughts by Magda

Ik kijk er naar uit om je te helpen als je het niet alleen kunt.

Hertog Albrechtstraat 79, Bovenkarspel | 06-49412960 | mind.thoughts2019@gmail.com | www.mindthoughtsbymagda.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10375 Monique Bankras Uitvaartbegeleiding